Кефал с ароматно масло на фурна

12/09/2019
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо54
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете с пасатор сухарите, магданоза, копъра, чубрицата и босилека, добавете омекналото масло, счукания чесън, сол и черен пипер и разбъркайте добре.

Върху кефала направете диагонални разрези, натрийте го със смес от зехтина, сол и черен пипер и напълнете прорезите с ароматната смес, покрийте го с фолио и го оставете за около час в хладилника.

В тава сложете кефала върху решетка или хартия за печене, залейте го с виното и го изпечете в предварително загрята на 200 градуса фурна. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар