Лятна манджа със свинско

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
336
47
74
3
31/05/2019
"Свинското е актуално дори и през лятото, когато е приготвено по тази рецепта "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 914
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете патладжана на кубчета, осолете и оставете настрани за 10-15 минути.

Нарежете картофите също на кубчета, лука, чесъна и моркова наситнете.

Доматите минете през ренде, свинското месо на кубчета, а червените чушки нарежете на дребно.

В подходящ съд загрейте олио и запържете лука, моркова, чушките и свинското месо.

След 5 минути добавете картофите и патладжаните, добавете доматите и сипете 1 в.ч. вода.

Оставете да къкри на слаб огън, докато всички съставки са готови.

Преди да смъкнете готовата лятна манджа от котлона овкусете със сол и добавете захарта.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар