Лятна манджа със свинско

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
351
1k
1k
196
2
31/05/2019
"Свинското е актуално дори и през лятото, когато е приготвено по тази рецепта "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 472
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Манджи

Начин на приготвяне

Нарежете патладжана на кубчета, осолете и оставете настрани за 10-15 минути.

Нарежете картофите също на кубчета, лука, чесъна и моркова наситнете.

Доматите минете през ренде, свинското месо на кубчета, а червените чушки нарежете на дребно.

В подходящ съд загрейте олио и запържете лука, моркова, чушките и свинското месо.

След 5 минути добавете картофите и патладжаните, добавете доматите и сипете 1 в.ч. вода.

Оставете да къкри на слаб огън, докато всички съставки са готови.

Преди да смъкнете готовата лятна манджа от котлона овкусете със сол и добавете захарта.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар