Манджа от зелен фасул с гъби

20/05/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо158
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • зелен фасул - 500 г от консерва
  • гъби - 400 г пресни, кладница
  • моркови - 100 г
  • лук - 1 глава, кромид
  • чесън - 1 - 2 скилидки
  • маргарин - 50 г
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете на умерен огън в сгорещения маргарин и малко вода лука, нарязан на кръгчета, и почистените, измити и нарязани на едри парчета гъби.

Когато гъбите станат полуготови, прибавете отцедения и нарязан на парчета зелен фасул, предварително сварените и нарязани на колелца моркови и накълцаните скилидки чесън.

Наръсете със сол и черен пипер, похлупете съда и оставете ястието да се вари 10-ина мин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар