Милинка с оризово брашно и овче сирене

19/05/2019
ВИОЛЕТА МАТЕВА
отВИОЛЕТА МАТЕВАНовак39051694
"За онези, които искат нещо по-различно за закуска - Милинки с оризово брашно и овче сирене "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо162
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват яйцата, добавя се кисело мляко с разбита сода за хляб и сол.

Сипва се лъжица зехтини двата вида брашно и кубчета кашкавал. Разбърква се на гъста каша.

В тавичка с 18 см диаметър върху хартия за печене сипваме с лъжица на топки и отгоре се поръсва натрошено овче сирене, заливаме с лъжица зехтин.

Печем милинката в загрята фурна 180 -200 С до суха клечка около 20-25 минути. Сервираме за закуска с чаша чай.

По идея от Здравословно с щипка страст.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар