Суфле от пресни картофи с тиквички

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
397
1k
795
242
4
14/05/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо554
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата38
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измита тиквичка се рендосва на едро ренде и поръсваме с малко сол. Отцедете от водата и смесете с настъргани и обелени от люспите пресни картофки.

В купа се разбиват яйцата, добавя се натрошено сирене и ситно нарязан копър. Разбърква се добре и сипваме в тава 24 см намазана с масло.

Печем в загрята фурна 180°C около 20-30 минути до златисто и изваждаме зеленчуковото суфле в чиния.

По желание може да се поръси с настърган кашкавал за по-богат вкус, но в момента нямах.

Нарязваме суфлето от картофи с тиквички на парчета и сервираме.

Лесно и вкусно!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар