Солена копърка с магданоз

14/05/2019
Марио Николов
отМарио НиколовНовак338
  • Приготвяне10 мин.
  • Общо10 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • копърка - буркан (или салата от копърка)
  • олио
  • оцет - 1 с.л.
  • магданоз - 1 връзка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се изчиства, като главата се откъсва и се издърпва заедно с вътрешностите.

Прибавят се измитият и нарязан магданоз, сокът от буркана и оцетът.

Разбърква се и се оставя да престои 10-15 мин.

След това рибата се нарежда заедно с магданоза плътно в сух буркан, залива се с олио, похлупва се и се оставя на хладно място.

Така може да се запази няколко седмици.

Поднася се върху филия хляб, намазана с краве масло.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар