Солена копърка с магданоз

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
791
94
14/05/2019
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо77
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • копърка - буркан (или салата от копърка)
  • олио
  • оцет - 1 с.л.
  • магданоз - 1 връзка
* мерки и количества
Маринована Риба

Начин на приготвяне

Рибата се изчиства, като главата се откъсва и се издърпва заедно с вътрешностите.

Прибавят се измитият и нарязан магданоз, сокът от буркана и оцетът.

Разбърква се и се оставя да престои 10-15 мин.

След това рибата се нарежда заедно с магданоза плътно в сух буркан, залива се с олио, похлупва се и се оставя на хладно място.

Така може да се запази няколко седмици.

Поднася се върху филия хляб, намазана с краве масло.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар