Картофен пудинг с прясно мляко и масло

08/05/2019
"Специално за всички, които искат да опитат наистина вкусен пудинг - богат и топящ се в устата пудинг с прясно мляко и масло - да ви е вкусно "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо492
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Към сварените и намачкани картофи прибавете, бъркайки, маслото и жълтъците един по един, като наливате постепенно млякото, и накрая сипете разбитите на сняг белтъци.

Намажете добре форма за кекс с олиото, изсипете сместа, като внимавате да не се напълни догоре (трябва да остане място) и печете пудинга около 1 час в умерена фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар