Торта Карбонара

04/05/2019
Анабел
отАнабелКопирайтър241225
"От онези торти, на които няма да сложите свещички, но със сигурност няма да забравите дълго "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо251
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спагетите се сваряват в тенджера с подсолена вода и според инструкциите на опаковката.

Стените и дъното на форма се намазват с масло, а след това се поръсват с настърган пармезан.

След като спагетите се охладят се прехвърлят в голяма купа. След това се разбиват яйцата, прибавя се сметаната и малко черен пипер.

Беконът се нарязва на дребно, останалата част от пармезана се настъргва и заедно с листата от розмарина се прибавят към спагетите.

Разбъркват се добре и се прехвърлят във формата за печене. Пекат се на 180 градуса за около 40 минути или до златисто.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар