Торта Карбонара

АнабелАнабел
Копирайтър
357
3
50
04/05/2019
"От онези торти, на които няма да сложите свещички, но със сигурност няма да забравите дълго "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо415
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спагетите се сваряват в тенджера с подсолена вода и според инструкциите на опаковката.

Стените и дъното на форма се намазват с масло, а след това се поръсват с настърган пармезан.

След като спагетите се охладят се прехвърлят в голяма купа. След това се разбиват яйцата, прибавя се сметаната и малко черен пипер.

Беконът се нарязва на дребно, останалата част от пармезана се настъргва и заедно с листата от розмарина се прибавят към спагетите.

Разбъркват се добре и се прехвърлят във формата за печене. Пекат се на 180 градуса за около 40 минути или до златисто.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар