Гарнитура от карфиол за месо

14/05/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо270
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • карфиол - 1 средно голяма глава
  • галета - 1 с.л.
  • масло - 1/2 пакетче, краве
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиола разделете на китки, които сварете до омекване в леко подсолена вода, прецедете ги и ги подредете в тавичка.

Загрейте маслото, прибавете галетата (не брашно! ), разбъркайте до леко сгъстяване, облейте всяка китка и запечете.

Сервирайте карфиолените китки топли като гарнитура към кюфтета или кренвирши.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар