Ямболски кравайчета

Мария СимоваМария СимоваГуру112457106214
01/05/2019
"Не се стеснявайте, вземете си второ-трето - знаем, че са вкусни и не може да им устоите "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции9
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 020
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд с дебело дъно налейте водата, добавете солта и маслото, поставете на котлона да заври.

Добавете пресятото брашно наведнъж, при непрекъснато бъркане. След като тестото започне да се отлепя от стените, премахнете съда от котлона.

Прибавете яйцата едно по едно и бъркайте до еднородна смес, накрая прибавете настъргания кашкавал и разбъркайте до еднородна смес.

В тава, застлана с хартия за печене, оформете с помощта на шприц кравайчета.

На всяко кравайче забодете по кубче нарязан кашкавал и поставете тавата в предварително загрята на 180 градуса фурна, печете за 30 минути до златисто-кафяв загар.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар