Бутерки с мортадела

АнабелАнабел
Ветеран
549
2k
1k
218
27/04/2019
"Искате бутерки, които направо се топят в устата - ами тогава опитайте тези "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо620
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Охладеното бутер тесто се разстила на работния плот. Върху него се подреждат тънко нарязани резени мортадела. Пресният лук се почиства, измива и накълцва на дребно.

Разпределя се равномерно върху колбаса. Завършва се с кашкавал, който се настъргва на едро ренде.

Бутер тестото се навива на руло, нарязва се на шайби с дебелина около 3-4 сантиметра, които се подреждат в тава, застлана с хартия за печене.

Бутерките се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна, докато се надуят леко и получат приятен загар.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар