Свински вратни пържоли под фолио с бира

27/04/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо556
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 5 бр. вратни
  • марината
  • олио - 5 - 6 с.л.
  • червен пипер - 1 равна ч.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер
  • чубрица
  • бира - 150 - 200 мл
  • лук - 2 глави
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелен лук се наряза на полумесеци в голяма купа. Отделно смесваме олио, червен и черен пипер, сол и чубрица.

Разбърква се добре и намазваме с ръце нашите вратни пържоли от двете страни. Поставят се в купата с лука и наливаме, ако има още марината за пържоли. Покриват се с домакинско фолио, оставяме за 30 минути на хладно.

Прехвърлят се с лука в тава, наливаме чаша бира и завиваме с алуминиево фолио. Печем в загрята фурна на 200 градуса за 40-50 минути. Сваляме фолиото и се запича още 20 минути за апетитен загар. Сервира се с чаша вино, бира и сварени картофи или салата. Да ви е сладко!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар