Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Вратни пържоли със салвия

Вратни пържоли със салвия

EfrosiaEfrosia
Джедай
5062k11
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
100 мин.
Порции
4
"Много, ама много апетитни вратни пържоли, на които слагаме и салвия, за да допълни вкуса перфектно!"

Необходими продукти

  • червено вино - 1 ч.ч.
  • свинско месо - 4 бр. вратни пържоли без кост
  • салвия - 1 стрък прясна
  • чесън - 4 скилидки
  • олио
  • сол
  • лют пипер - по желание
  • бял пипер
  • черен пипер
  • балсамов оцет - 3 с.л.
  • кафява захар - 3 с.л.
  • соев сос - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поръсете свинските вратни пържоли с черен пипер, бял пипер и сол. Смесете съставките и разбъркайте.

Подредете пържолите в тава, полейте сместа и оставете за час да се овкусят в хладилник.

Сложете алуминиево фолио и печете за час в топла фурна.

Махнете фолиото и гответе до готовност от двете страни.

Вратните пържоли със салвия са много вкусни!

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: