Яйчени мъфини без брашно

17/04/2019
ВИОЛЕТА МАТЕВА
отВИОЛЕТА МАТЕВАКопирайтър32751233
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо388
  • Преглеждания за месеца202
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се нарязва на пръчици, шунката на малки кубчета, лукът - на ситно. В загрято олио се запържва лук и шунка до златисто и сваляме от котлона.

В намазнени големи форми за мъфини се сипва по 1 с.л. лучена смес. Отгоре се разпределят пръчици кашкавал. В купа се разбиват яйцата с прясно мляко, бакпулвер, малко сол и черен пипер.

Заливат се гнездата с яйчената смес и печем в загрята фурна на 180 градуса до златисто 20 минути. Първо се надуват много, но като се извадят спадат, защото няма брашно, а са само с яйца.

Лесни и много вкусни! [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар