Яйчени мъфини без брашно

17/04/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо501
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се нарязва на пръчици, шунката на малки кубчета, лукът - на ситно. В загрято олио се запържва лук и шунка до златисто и сваляме от котлона.

В намазнени големи форми за мъфини се сипва по 1 с.л. лучена смес. Отгоре се разпределят пръчици кашкавал. В купа се разбиват яйцата с прясно мляко, бакпулвер, малко сол и черен пипер.

Заливат се гнездата с яйчената смес и печем в загрята фурна на 180 градуса до златисто 20 минути. Първо се надуват много, но като се извадят спадат, защото няма брашно, а са само с яйца.

Лесни и много вкусни!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар