Пълнени патладжани с ориз и кашкавал

18/04/2019
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене80 мин.
  • Общо110 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо72
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделете меката част на разрязаните на половинки патладжани почти до кората с помощта на остър нож и лъжица, нарежете я и я задушете в олиото заедно с доматеното пюре.

Смесете сварения в подсолена вода и изцеден ориз със задушената мека част на патладжаните, посолете, прибавете магданоза и счукания чесън и напълнете корите.

Поръсете пълнените патладжани с настъргания кашкавал и бучици масло, наредете ги в намаслена тава, печете ги до зачервяване и ги поднесете още топли. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар