Свинско с ориз и спанак на фурна

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1192
60
1146
15
28/03/2019
"А знаете ли, че свинското с ориз става още по-вкусно, като му добавите и малко спанак - после ще ни благодарите "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 617
  • Преглеждания за месеца314
  • Преглеждания за седмицата62
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на по-големи кубчета и го поставете в тенджера с вода да се вари. Добавете нарязаните на малко кубчета лук и морков и дафиновият лист, варите до готовност на месото.

Сипете съдържанието от тенджерата в тава, добавете измития ориз, размитото доматено пюре с малко от сока на вареното месо и спанака.

Накрая посолете поръсете с останалите подправки, прибавете олиото и разбъркайте. Поставете ястието в предварително загрята на 200 градуса фурна и печете до готовност на ориза, ястието трябва да остане сочно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар