Гювеч със свинско месо на фурна

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1192
60
1127
15
23/03/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо781
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и нарежете патладжана, посолете и оставете за 40 минути така.

В тава налейте малко от олиото и го нагрейте, прибавете нарязаното на по-едри кубчета месо. Пържите от всички страни за няколко минути, до образуване на златиста коричка.

Обелете и нарежете картофите на по-едри кубчета, нарежете лука и ги прибавете при месото. Измийте патладжана и го прибавете към тях, заедно със доматите.

Прибавете микса от зеленчук и разбъркайте, посолете и поръсете черен пипер на вкус, налейте топлата вода и останалото олио.

Поставете тавата в предварително нагрята на 180 градуса фурна и печете гювеча до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар