Гювеч със свинско месо на фурна

Мария СимоваМария Симова
Копирайтър
163
839
3k
183
2
23/03/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 496
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и нарежете патладжана, посолете и оставете за 40 минути така.

В тава налейте малко от олиото и го нагрейте, прибавете нарязаното на по-едри кубчета месо. Пържите от всички страни за няколко минути, до образуване на златиста коричка.

Обелете и нарежете картофите на по-едри кубчета, нарежете лука и ги прибавете при месото. Измийте патладжана и го прибавете към тях, заедно със доматите.

Прибавете микса от зеленчук и разбъркайте, посолете и поръсете черен пипер на вкус, налейте топлата вода и останалото олио.

Поставете тавата в предварително нагрята на 180 градуса фурна и печете гювеча до готовност.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.10 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар