Сьомгова пъстърва на скара

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
696
2k
5k
401
4
13/02/2019
"Просто загрейте скарата - всичко останало са подробности, които сме записали в рецептата "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 889
  • Преглеждания за месеца252
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печена Риба

Начин на приготвяне

Подготвяме си марината за риба в съд, като поставяме почистения и пресован чесън, мед, черния пипер, зехтина и солта.

Цялата смес разбъркваме много добре. Поставяме филета от пъстърва и оставяме да се мариноват за около 20-30 минути.

Загряваме скара, намазваме и поставяме пъстървата.

Печем за около 4-5 минути от всяка страна.

Поднасяме печената риба, докато е още топла.

Метална скара за печене с дървена дръжка
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална скара за печене с дървена дръжка
8.99 лв.
Виж ››

Почитателите на грила вече си имат нова любима придобивка - метална скара за печене. С нея ще приготвите сочно месце, вкусна риба и хрупкави зеленчуци. Металната скара има удобна дървена дръжка и възможност за лесно пренасяне, благодарение на която ще може да я вземете навсякъде със себе си.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар