Априлска чорба с ориз и зелении

08/02/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене65 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо96
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Оризова Супа

Начин на приготвяне

Сложете на котлона тенджера с подсолена вода, прибавете почистените, измити и ситно нарязани спанак, лапад, киселец, магданоз, джоджен и зелен лук.

Когато чорбата заври и зеленийките омекнат, добавете ориза и щом и той омекне, свалете чорбата от огъня.

Застройте супата с разбитото с киселото мляко яйце, поръсете с черния пипер и поднесете чорбата.

Метална поставка за черпак
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална поставка за черпак
5.94 лв.
Виж ››

Разбърквате и поставяте на място, така че винаги да ви е под ръка, защото малките помощници в кухнята правят готвенето приятно занимание :)

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар