Априлска салата

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Администратор
2965906
Априлска салата1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2
"Изтънчените кулинари си имат подходяща салата за всеки повод, всяко питие и ... всеки месец от годината"

Необходими продукти

  • шунка - 200 г
  • грах - 100 г консерва
  • гъби - 100 г пресни или консервирани
  • картофи - 200 г
  • моркови - 200 г
  • целина - 1 глава
  • кисели краставички - 100 г
  • яйца - 2 бр.
  • майонеза
  • маслини - за декорация
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поотделно сварете зеленчуците - картофи, моркови, целина, след което ги нарежете ситно и ги смесете в купа.

Към тях добавете останалите продукти, които също се нарязали на дребни парченца.

Сварете яйцата и ги обелете.

Объркайте салатата със сол и черен пипер на вкус и с майонезата.

Априлската салата се поднася в подходящи чинии, като се украсява с маслинка, нарязани краставички и листенца магданоз.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: