Шоколадов крем за бисквитена торта

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
664
2k
5k
359
3
30/01/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 461
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтваряме нишестето с прясното мляко като поставяме на котлона да заври. Бъркаме непрекъснато, като добавяме 3 с.л. захар кристална.

В друг съд разбиваме маслото с пудрата захар, като прибавяме ванилията и какаото.

Шоколада разтопяваме на водна баня и прибавяме към какаовата смес при непрекъснато бъркане.

Изчакваме да се охлади готовият млечен крем и след това го смесваме с шоколадовия при непрекъснато бъркане.

Използваме за сглобяване на бисквитена торта.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар