Шоколадов крем за бисквитена торта

30/01/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 146
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтваряме нишестето с прясното мляко като поставяме на котлона да заври. Бъркаме непрекъснато, като добавяме 3 с.л. захар кристална.

В друг съд разбиваме маслото с пудрата захар, като прибавяме ванилията и какаото.

Шоколада разтопяваме на водна баня и прибавяме към какаовата смес при непрекъснато бъркане.

Изчакваме да се охлади готовият млечен крем и след това го смесваме с шоколадовия при непрекъснато бъркане.

Използваме за сглобяване на бисквитена торта.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар