Шоколадов крем за бисквитена торта

30/01/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваГуру132915721856
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо578
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтваряме нишестето с прясното мляко като поставяме на котлона да заври. Бъркаме непрекъснато, като добавяме 3 с.л. захар кристална.

В друг съд разбиваме маслото с пудрата захар, като прибавяме ванилията и какаото.

Шоколада разтопяваме на водна баня и прибавяме към какаовата смес при непрекъснато бъркане.

Изчакваме да се охлади готовият млечен крем и след това го смесваме с шоколадовия при непрекъснато бъркане.

Използваме за сглобяване на бисквитена торта. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар