Начин на приготвяне
С миксер се разбиват яйца със захар. Добавя се олио, прясно мляко, какао и накрая брашното с бакпулвера и кора от мандарина.
Сипва се кексовата смес в тава 24 см върху хартия за печене и печем блата за 30 минути.
Изважда се върху решетка да се охлади и срязваме на две части. В топло прясно мляко се сипва захарта, какаото и олио.
Разбърква се докато се разтопи захарта и с лъжица се сиропират двете части. Разбива се сметана с миксер до меки връхчета .
Отделно се загрява масло и прясно мляко, добавя се течен шоколад и се разбърква докато се получи като глазура. Охлажда се и смесваме с разбита сладкарска сметана, като се разбърква на крем.
Половината се намазва между двата блата, останалата част от крема се покрива тортата и с гърба на лъжицата се надига нагоре да се оформят вълни.
Поръсваме с шоколадови пръчици, от мандаринката се оформя цвете в средата на шоколадовата торта и оставяме в хладилника да стегне.