Бъркан тутманик със сирене

18/01/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваЕксперт419121666
"Хич не ви трябва да можете да месите, това е бъркан тутманик и е много сполучлив "
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 682
  • Преглеждания за месеца272
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа си счукваме яйцата. В съд стопляме водата и към нея прибавяме маята и захарта, и добавяме към яйцата.

Натрошаваме сиренето и него прибавяме, заедно с разтопеното масло и солта. Накрая си прибавяме и брашното на части.

Получава се каша, която изсипваме в предварително намазания с масло съд. Поставяме тутманика във фурната и печем до готовност. Поднасяме за закуска. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар