Начин на приготвяне
Месото се реже внимателно да се получи голямо, тънко парче и се поръсва със сол и черен пипер. Приготвя се плънката, като се нарязват продуктите на пръчици, а шунката на тънки парчета.
Върху свинското месо се нареждат три кръгчета шунка, върху тях по дължина нареждаме кисели краставички и кашкавал. Навива се на месно руло, което се закрепва с клечки за зъби и намазваме с зехтин отгоре.
Месото поставяме в тавичка за еднократна употреба. Сипва се вино, вода, клонки розмарин, пръчки нарязани моркови.
Покрива се с фолио и печем 25 минути в загрята фурна на 200 градуса. Сваля се фолиото, запичаме още 10 минути за апетитен златист цвят. Сервираме печеното месо нарязано на филии.
Бележка: Можете още в началото да разрежете приготвеното бонфиле на 2 парчета и да направите два броя руладини.