Домашна майонеза с лимонена киселина

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
692
2k
5k
365
4
08/01/2019
"Раз-два и домашната майонеза с лимонена киселина е готова "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 424
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • яйца - 2 бр.
  • олио - 400 мл
  • лимонена киселина - 1 щипка
  • сол - щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да направим нашата Домашна майонеза с лимонена киселина, в дълбок съд счукваме яйцата и наливаме олиото.

Прибавяме лимонена киселина и солта.

С помощта на пасатор, започваме да пасираме, като тръгваме отдолу и вдигаме пасатора полека нагоре.

Пасираме за около 5-7 минути.

Поставяме готовата домашна майонеза в хладилника и когато ни е необходима, я използваме.

Тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
23.55 лв.
Виж ››

Заложете на домашната храна, особено ако имате тиган с двойно дъно, който готви вместо вас. Удобен, практичен, лесен за съхранение.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар