Пържена риба с чеснов сос

08/01/2019
Приготвяне50 мин.
Готвене20 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо275
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме рибата и я измиваме, натриваме я със сол и черен пипер и я изпържваме в олиото.

Счукваме орехите и чесъна и прибавяме към тях киселото мляко, разбито с 2 с.л. от олиото, в което сме пържили рибата /олиото е предварително прецедено/.

Разбъркваме добре приготвения млечен сос и заливаме с него пържената риба. По желание добавяме и кисели краставички.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар