Пържена риба с чеснов сос

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
08/01/2019
Приготвяне50 мин.
Готвене20 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо635
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме рибата и я измиваме, натриваме я със сол и черен пипер и я изпържваме в олиото.

Счукваме орехите и чесъна и прибавяме към тях киселото мляко, разбито с 2 с.л. от олиото, в което сме пържили рибата /олиото е предварително прецедено/.

Разбъркваме добре приготвения млечен сос и заливаме с него пържената риба. По желание добавяме и кисели краставички.

Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
22.99 лв.
Виж ››

Всяка кухня, в която няма място за голяма скара, може да отвори вратата си за компактен грил тиган. Практични размери, незалепващо покритие и здравословна храна са предимства, които всяко семейство трябва да може да си позволи. Това е целта и на алуминиевия грил тиган, с който готвенето е истинско удоволствие.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар