Тиквеник за диабетици

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
397
999
795
238
4
06/01/2019
"Вкусен тиквеник за всички онези, които имат проблеми или следят стриктно кръвната си захар "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 780
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистена тиква се рендосва на едро.

В тиган се загрява 4-5 с.л. олио и задушваме тиквата да омекне. Добавя се стевията и канела, разбърква се и сваляме от котлона.

Всяка кора се поръсва с олио и разпределяме тиква по цялата кора. По дългата страна се навива на рулце, прегъва се на три части и нареждаме в тава.

Печем тиквеника в загрята фурна 180°C до златисто.

Нарязва се на парчета и сервираме в чиния.

Няма нужда от захар - и така се получи чудесен тиквеник, подходящ за диабетици.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар