Начин на приготвяне
В подходяща купа се пресяват двата вида брашно и какаото и се разбъркват, за да се смесят.
Към тях се добавят бадемовото масло (или зехтина) и подсладителя.
Шоколадът се начупва на много дребно (почти на трохи). В случая аз ги минах през чопър, като натисках бутона на интервали, за да се смелят по-едро.
Добавете шоколада към брашната.
Разбийте яйцата с бакпулвера и сипете на тънка струйка към брашната, като едновременно с това започвате да месите с ръка.
Трябва да се получи меко тесто и в зависимост от големината на яйцата - може да се наложи да добавите малко повече брашно от даденото количество.
Оформете курабийките и ги изпечете на предварително загрята на 160 градуса фурна до готовност (около 15 минути)