Пирог с грис

26/03/2019
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо129
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяме тестото от посочените продукти и го оставяме в хладилника. Кипваме млякото, сипваме гриса и варим до гладка каша.

Прибавяме захарта, ванилията, лимоновата кора, маслото и разбитите едно по едно яйца.

Разстиламе тестото във форма за печене, набождаме на няколко места с вилица и изсипваме върху него горещата каша.

Слагаме за 20 – 30 минути в загрята на 200 градуса фурна, след това намаляваме на 180 градуса и допичаме до готовност нашия пирог.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар