Баница за диабетици

03/01/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 296
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започваме приготвянето на тази Баница за диабетици, като в дълбок съд разбъркваме 4 яйца, киселото мляко, содата, натрошеното сирене, и 10 с.л. зехтин.

В съда, в който ще печем баницата, я намасляваме с 1 с.л. зехтин.

Разгъваме приготвените кори за баница и всяка една сгъваме на две.

Поръсваме от сместа и навиваме на руло.

Така правим с всички кори до свършването им.

Разбиваме последното яйце с 1 с.л. зехтин и заливаме отгоре.

Поставяме в печката и печем в предварително загряла на 220 градуса фурна до готовност.

При ваденето от фурната, поръсваме с вода и завиваме с кърпа.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар