Начин на приготвяне
Пригответе си суха купа. Сложете в нея яйцето, олиото, еритритола и разбъркайте.
Добавете брашното и бакпулвера и замесете меко тесто.
Завийте тестото със стреч фолио и го оставете в хладилник за един час.
Извадете го и с точилка го разточете на лист с дебелина 1 см. През това време си включете фурната да загрява на 180 °C.
Изрежете от тестото коледните сладки с коледни формички.
Подредете готовите сладки в тавичка, покрита предварително с хартия за печене. Слагайте ги на разстояние една от друга, защото при печенето леко ще увеличат размера си празничните бисквити.
Печете в загрятата фурна на 180°C за 15 минути.
Извадете и оставете коледните сладки за диабетици да се охладят, преди да ги поднесете.
Вижте още идеи за десерти за диабетици и още много сладки за диабетици.