Коледни звезди с глазура

Янка ГорановаЯнка ГорановаНовак
05/03/2019
Приготвяне40 мин.
Готвене35 мин.
Общо75 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо88
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтриваме брашното с врялото масло на трохи. Прибавяме пудрата захар, канелата, лимонтузуто разтворено в 1 с.л вода и содата.

Измесваме тесто, разстиламе го на дебела кора и изрязваме звезди. Печем ги в намаслена тавичка.

Изстиналите сладки украсяваме с бяла глазура, приготвени от разбития белтък на сняг, към който прибавяме малко по малко пудрата захар.

Глазурата не бива да бъде по-дебела от 1 см.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар