Печен шаран в бира

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
158
02/01/2019
Приготвяне60 мин.
Готвене60 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо262
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме шарана, измиваме го и го нарязваме на порции. В подходящ огнеупорен съд запържваме в олиото нарязания на кръгчета лук и наситнената целина.

Поръсваме с галета. Отгоре нареждаме парчетата шаран, посоляваме и поръсваме с черен пипер, добавяме дафиновия лист. Заливаме с бирата и поставяме във фурна

Печем в загрята фурна до готовност продуктите. Когато рибата е готова, я изваждаме и подреждаме в чиния. Соса претриваме през цедка и с него заливаме рибата.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак
Тази рецепта се приготвя най-лесно с:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
27.20 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
06.12.2019 14:46
Пълна отврат.излъгах се но кучето се зарадва.Как я измислихте тази рецепта....
0
0