Карфиол с риба треска по украински

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
155
07/06/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо35
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се сварява, разделен на розички. След 20 минути се добавя рибата и се варят още 10 – 15 минути. Свалят се от котлона и част от водата се отлива.

Скилидките чесън се запържват до златисто, поръсва се със солта и пипера, след което се заливат с отлятата вода. Свалят се от котлона и се оставят да престоят малко в сода, след което той се прецежда.

С този сос се поливат карфиолът и рибата треска. Тенджерата се захлупва и ястието се оставя да кипне на средна температура няколко минути, за да се овкуси по-добре. Сервира се горещо с гарнитура от печени картофи.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар