Манджа от зрял фасул със свинска глава

01/06/2019
Приготвяне50 мин.
Готвене240 мин.
Общо290 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо146
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете в тенджера под налягане свинската глава, нарязаните на дребно корени от магданоз, морков и целина, начупения дафинов лист, глава печен лук, черния пипер и солта, залейте със студена вода и варете 2 часа или 40 мин.

Добавете към сварените предварително боб и чушки парчетата месо от главата, задушените в горещото олио втора глава ситно нарязан лук, разреденото с малко вода доматено пюре, нарязаните домати, червения пипер, джоджена, наситнения магданоз и сол и варете около 10 мин.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар