Пържен толстолоб

АнабелАнабел
Ветеран
548
2k
1k
217
07/12/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 745
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • толстолоб - 8 котлета
  • сол
  • царевично брашно - 6 с.л.
  • черен пипер - 1/2 к.л.
  • чесън на прах - 2 щипки
  • олио
  • лимони - 1 брой
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибните котлети се подсушават, поръсват със сол и черен пипер. В чиния се смесват царевичното брашно и чесън на прах.

Всеки котлет толстолоб се овалва в сместа и се поставя в тиган със сгорещено олио. Пържи се от двете страни до златиста хрупкава коричка.

Пържената риба се поставя върху хартия, за да се отстрани излишната мазнина. Сервира се с резенчета лимон. Много вкусен и уханен Пържен толстолоб!

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар