Мус от шунка

Мус от шунка1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • шунка - 200 г
  • масло - 50 г
  • желиращ бульон - 50 мл
  • сметана - 30 г
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шунката се смила в машинка за месо на ситна решетка 2-3 пъти.

Маслото се разбива до пухкавост и се прибавят шунката, сол, черен пипер и полутечен желиращ бульон.

Всичко се разбърква и се прибавя разбитата сметана.

Овкусява се и се изсипва в съд, за да се желира.

Украсява се с фунийки от шунка или желе.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: