Ребърца с домашен барбекю сос

РАГРАГ
Иноватор
328
13
11
2
30/11/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо373
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започнете с приготвянето на сос Барбекю. Пюрирайте доматите към тях прибавете 1/2 кафяна чаша оцет (ябълков или винен). Добавете подправки.

Кипнете соса и намалете котлона. Трябва да къкри. Като започне да поизвира добавете и меда с кленовият сироп. Снемете.

Поставете свинските ребърца в тавичка. Посолете и залейте със соса. Оцетът може да ви се стори доста и докато е горещ, сосът ще мирише натрапчиво.

След като се изпече с месото, миризмата ще изчезне и ще заухае на вкусно.

Печете под фолио за час, след което запечете. Поднесете приготвените печени ребърца с туршия или свежа салата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар