Ребърца с домашен барбекю сос

30/11/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо448
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Ребърца

Начин на приготвяне

Започнете с приготвянето на сос Барбекю. Пюрирайте доматите към тях прибавете 1/2 кафяна чаша оцет (ябълков или винен). Добавете подправки.

Кипнете соса и намалете котлона. Трябва да къкри. Като започне да поизвира добавете и меда с кленовият сироп. Снемете.

Поставете свинските ребърца в тавичка. Посолете и залейте със соса. Оцетът може да ви се стори доста и докато е горещ, сосът ще мирише натрапчиво.

След като се изпече с месото, миризмата ще изчезне и ще заухае на вкусно.

Печете под фолио за час, след което запечете. Поднесете приготвените печени ребърца с туршия или свежа салата.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар