Говежди карета по унгарски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
526
413
02/10/2012
"Обещахме да намерим най-вкусното телешко и да споделим рецептата с вас. Ето, да видите, че държим на думата си"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 276
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шпиковаме говеждите карета и ги посоляваме. Нарязваме гъбите.

Изпържваме ситно нарязания лук с гъбите в мас до пожълтяване, прибавяме месото, изпържваме от двете страни, поръсваме червен пипер, наливаме вода и задушаваме до омекване.

Преди поднасяне заливаме месото със сметана и възваряваме ястието.

Поднасяме със задушен ориз.

Рейтинг

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар