Ezine.bg»Рецепти»Салати»Месна салата по унгарски

Месна салата по унгарски

Георги ЧечевГеорги Чечев
Новак
3361k231
Месна салата по унгарски1 / 2
24/01/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Ей такива салати най са ни на сърце - с много месце и куп вкусни зеленчуци"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 600 г (говеждо)
  • лук - 2 глави кромид
  • кисели краставички - 4 бр.
  • кетчуп - 4 с.л.
  • олио - 5 с.л.
  • захар - 1 с.л.
  • магданоз - 1/2 връзка
  • черен пипер
  • сол
  • зелена салата - 1 бр за украса
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме говеждо месо и го нарязваме по избор.

Нарязваме лука и киселите краставички на тънки ивички. Добавяме ги към месото.

Разбъркваме цялата салата с месо и добавяме олиото, кетчупа, захарта, солта, черния пипер и дребно нарязания магданоз.

Украсяваме нашата месна салата по унгарски с листата от зелената салата.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: