Панирани свински филенца на фурна

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
669
2k
5k
360
3
27/11/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо467
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото измиваме и подсушаваме.

Нарязваме на тънки парчета и ги начукваме.

Натриваме свинското с подправките и намазваме с мъничко олио.

Прибираме в хладилника, за да се маринова.

Поставяме корнфлейкса в торбичка и натрошаваме.

В три съда поставяме брашното, разбитите яйца и натрошения корнфлейкс.

Вземаме всяко едно парче, оваляме първо в брашното, после потапяме в разбитите яйца и завършваме панировката с натрошения корнфлейкс.

В тавичка, която сме омазнили, подреждаме свинските филенца.

Поставяме свинските филенца във фурната и печем до готовност.

Дървен чук за месо, квадратен
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дървен чук за месо, квадратен
3.49 лв.
Виж ››

Най-важното при приготвянето на пържолите е тяхното окрехкотяване, което е детска игра с този квадратен дървен чук за месо.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар