Начин на приготвяне
Нарежете месото напречно. Начукайте го леко, натрийте го с намачкания чесън, босилека, кърито и черния пипер, наредете парчетата едно върху друго, като всяко намажете отгоре с майонеза, и ги оставете да се мариноват 1-2 часа на стайна температура.
В купа разбъркайте настърганите на ситно ренде моркови и кашкавал и накълцаните чесън, спанак и лучени пера, добавете черния пипер, босилека, соев сос и сол на вкус, захлупете я и я оставете 10-20 мин., за да се смесят ароматите.
Поръсете кухненската дъска за рязане с галета, сложете отгоре ѝ парче месо, върху едната му половинка сипете плънка и го прегънете, след което начукайте краищата на джоба, за да се споят, и ги подвийте под месото.
Пригответе по същия начин останалите джобове, оваляйте ги в галета, потопете ги в разбитите яйца и пак ги отъркаляйте в галета, след което ги сложете за 20 мин. в хладилника.
В тиган сипете олио на пласт най-малко 1-1.5 см, сгорещете го и изпържете джобовете до златисто, след което ги сложете в тава, изпечете ги в предварително загрята на 180 градуса фурна за 15-20 мин. и поднесете панираните джобове с варени картофи и пресни зеленчуци.