Картофени кюфтенца с прясно мляко

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
790
94
12/12/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо476
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се сваряват в малко подсолена вода и се стриват с вилица.

Смесват се с ситно нарязаният лук, леко задушен в маслото, млякото, яйцето, черния пипер, магданоза и

сол, разбъркват се и се оформят кюфтенца, които се изпържват в силно загрятото растително масло.

Картофените кюфтета се поднасят със салата, кисело мляко или доматен сос.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 22 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 22 см
29.85 лв.
Виж ››

Имате котлон - ние имаме тиган за него. Гответе с песен на уста заедно с тигана с двойно дъно, който ще се погрижи за уникалния вкус на всяко ястие!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар