Лесен щрудел с ябълки и орехи

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВАЕксперт39051694
26/11/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо599
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата36
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълките се обелват, рендосват се на едро ренде. В купа се смесва кристална захар и смлени орехи.

В кръгла тава, намазана с олио, се поставят по две кори, между тях се поръсва олио, отгоре се разпределя настъргани ябълки, поръсваме със захар и орехи.

Следват две кори с олио, ябълки и пак захар. Така се редят всички кори.

Отгоре се поръсва с олио и печем в загрята фурна 180°C до златисто.

Изважда се щруделът, нарязваме и поръсваме с пудра захар.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар