Книжен кебап с агнешко месо

15/12/2019
Приготвяне40 мин.
Готвене90 мин.
Общо130 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо375
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете нарязаното на парчета месо от агнешки врат с наситнените лук, чушки и магданоз.

Овкусете със солта, джоджена, черния и червен пипер.

Добавете олиото и виното, разбъркайте хубаво и оставете да престои 4-5 часа в подходящ съд.

Разпределете маринованото месо на порции, които поставете в намаслена хартия и оформете като пакет.

Наредете пакета в намазнена тава, полейте с разтопеното масло и малко бульон и печете в умерена фурна.

Поднесете готовия агнешки кебап, които сте отворили отгоре, с гарнитура от пържени картофи. Към кебапа може да поднесете още и зелена салата.

Чуден книжен кебап с агнешко месо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар