Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински каренца с лук на фурна

Свински каренца с лук на фурна

Свински каренца с лук на фурна
Снимка: Веселина Константинова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Смело можем да кажем, че лукът прави вкуса на тези свински каренца"

Необходими продукти

  • свинско филе - 1 кг.
  • соев сос - 1 ч.ч.
  • олио - 3 с.л.
  • зеленчукова подправка
  • черен пипер - млян
  • сол
  • лук - 2 глави
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското филе на тънки пържолки. Наредете ги в тава за печене.

Полейте ги с олиото и соевия сос.

Поръсете със зеленчукова подправка, сол, ако е необходимо - и черен пипер.

Обелете лука, измийте го и го нарежее на кръгчета.

Подредете лука върху свинските каренца.

Изпечете в загрята фурна на 200 градуса до златисто.

Поднесете пържолите с подходяща гарнитура.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: