Шакшука с наденица

25/11/2018
"Шакшука с наденица - а какво е шакшука ще попитате, спокойно, не е нещо, което не обичате, дори напротив "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 877
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечете наденичките предварително на тиган. Прехвърлете ги в отделна чиния.

Почистете зеленчуците и ги нарежете на ситно.

Задушете лука и чушките до омекване. Добавете доматите и захарта. Разбъркайте.

Върнете наденичките обратно в тигана. Овкусете със сол и зеленчукова подправка.

Чукнете яйцата. Намалете огъня и похлупете тигана с капак. Гответе на бавен огън до желаната готовност на яйцата.

Преди готовност поръсете Шакшука с настърган кашкавал и пресен магданоз.

Удивителна вкусотия е тази Шакшука с наденица!

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар