Разядка с пилешко месо

АнабелАнабелНовак41
28/11/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо580
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките бутчета се сваряват в подсолена вода.

След като се сварят, се отстраняват кожата и кокалите.

Месото се нарязва на ситни парченца.

Към месото се прибавят майонезата, горчицата.

Разядката се разбърква и овкусява със сол и черен пипер на вкус.

Гарнираме разядката с пера зелен лук и маслини.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар