Разядка с пилешко месо

28/11/2018
Анабел
отАнабелКопирайтър242225
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо486
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките бутчета се сваряват в подсолена вода.

След като се сварят, се отстраняват кожата и кокалите.

Месото се нарязва на ситни парченца.

Към месото се прибавят майонезата, горчицата.

Разядката се разбърква и овкусява със сол и черен пипер на вкус.

Гарнираме разядката с пера зелен лук и маслини.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар