Мързеливи шницели с кайма

АнабелАнабел
Ветеран
559
2k
1k
240
28/11/2018
"Когато ви мързи да ги правите, но хич не ви мързи да ги хапвате, винаги може да прибегнете до тази лесна рецепта "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 701
  • Преглеждания за месеца144
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Шницели

Начин на приготвяне

Лукът се обелва и нарязва на ситно. Слага се в купа заедно с каймата и разбитите яйца.

Прибавят се брашното, водата, содата, чубрицата и черният пипер.

Всички продукти се разбъркват и в крайна сметка се получава се нещо като гъста каша.

Купата със сместа се слага в хладилник за около час-два.

С помощта на лъжица се гребва от сместа и се сипва в тиган със загрято олио.

С лъжицата се оформят шницели, които се пържат от двете страни.

Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
18.50 лв.
Виж ››

Кухненските съдове с керамично покритие са любими на всяка домакиня, ето защо в кухнята има поне един тиган с такова. Алуминиевият тиган с керамично покритие дава възможност за здравословно готвене с по-малко мазнина, запазва вкуса и аромата на храната, има незалепващо покритие и се предлага в сладък зелен цвят. Все причини да го обикнете от пръв поглед.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар