Домашно кьопоолу

03/10/2018
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваГуру132815822096
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 477
  • Преглеждания за месеца536
  • Преглеждания за седмицата208
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжаните пробождаме на няколко места с вилица и изпичаме във фурната. Чушките също изпичаме.

Готовите изпечени чушки и патладжани белим и нарязваме.

Доматите обелваме, а скилидките чесън режем на ситно.

Всичко това поставяме в купа и с помощта на миксер разбиваме, докато станат на гъста каша. Овкусяваме със зехтина, оцета и солта на вкус.

Украсяваме кьопоолуто с магданоз. Поднасяме като салата или гарнитура към печено месо.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар