Домашно кьопоолу

03/10/2018
"Нито едно кьоополу не може да стане толкова добро, колкото домашното, каквото и да ви казват производителите "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 019
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжаните пробождаме на няколко места с вилица и изпичаме във фурната. Чушките също изпичаме.

Готовите изпечени чушки и патладжани белим и нарязваме.

Доматите обелваме, а скилидките чесън режем на ситно.

Всичко това поставяме в купа и с помощта на миксер разбиваме, докато станат на гъста каша. Овкусяваме със зехтина, оцета и солта на вкус.

Украсяваме кьопоолуто с магданоз. Поднасяме като салата или гарнитура към печено месо.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар